You might see that the Dropbox Community team have been busy working on some major updates to the Community itself! So, here is some info on what’s changed, what’s staying the same and what you can expect from the Dropbox Community overall.

Forum Discussion

koo21's avatar
koo21
Explorer | Level 3
3 years ago

削除されたアカウントのデータを復元したいです

以前使用していたスマホが壊れたため、新しい機種からdropboxにログインしようとしましたが、アカウントが存在せずと表示されました。

おそらく長期間(半年程)ログインしたかったためにアカウントを削除されたと思われるのですが、この場合のデータの復元は可能でしょうか。

• Miyuki's avatar
    Miyuki
    Icon for Dropbox Staff rankDropbox Staff

koo21 さん、こんにちは!

半年程ログインをしなかったアカウントが「存在しない」と表示されるということですね。

アカウントが存在しません」というメッセージは、通常メール アドレスの誤入力もしくは間違ったメール アドレスを入力したことが理由として考えられます。つまり、アカウントで登録しているメール アドレスと入力したメール アドレスが一致していない可能性があります。

このメッセージが表示された場合は、もう一度ログインを試みてください。その際はメール アドレスに誤入力がないかご確認ください。

なお、問題が解決されない場合や、休止中のアカウントに関するメール通知が届いた場合は、お客様のアカウントがすでに解約されている可能性があります。その場合は、Dropbox に問い合わせてお客様のアカウントを復元できるかお確かめください。

About 質問する

他のユーザーのディスカッションで回答が見つかる場合があります。回答が見つからない場合は、新しく質問してください。

Need more support

If you need more help you can view your support options (expected response time for an email or ticket is 24 hours), or contact us on X or Facebook.

For more info on available support options for your Dropbox plan, see this article.

If you found the answer to your question in this Community thread, please 'like' the post to say thanks and to let us know it was useful!